Locatie kinderdagverblijf

ZieZaZo Harmelen

Welkom bij kdv ZieZaZo Harmelen

Midden in een groene omgeving, omringd door grote bomen, in de buurt van de basisscholen en naast zwembad H2O, ligt ons kinderdagverblijf. We boffen met deze mooie plek. 

Ons pand is ruim met grote lichte lokalen. We hebben 2 horizontale groepen, één baby/dreumesgroep en één peutergroep. Iedere groep heeft eigen slaapkamers en directe toegang tot de grote groene tuin.  De groepen hebben extreem veel ruimte en daardoor is er volop plek om te spelen én te bewegen.

De tuin is onze grote verrassing. Waar vind je zo’n grote ruimte? Het kinderdagverblijf heeft een eigen tuin, met een heerlijk grasveld, beschut door de bomen. Er is een klimboot, omgebouwd tot zandbak, een buitenkeuken en nog veel meer.

Wij onderscheiden ons door de groepsinrichtingen en het verrassende speelgoed, dat regelmatig aangevuld en vernieuwd wordt. Ook op dat gebied blijven we de kinderen uitdagen.

Zelf zijn we ook nooit uitgeleerd. Kwaliteit vinden we belangrijk en we blijven onze medewerkers op allerlei gebieden scholen. Op deze locatie zijn twee pedagogisch coaches werkzaam. Zij ondersteunen niet alleen de pedagogisch medewerkers, maar verzorgen ook opleidingen en “trainen on the job”. 

ons adres

“Alle opvang onder één dak.”

Deze locatie huisvest naast het kinderdagverblijf ook de peuterschool en de buitenschoolse opvang. Wel zo handig voor ouders met óók kinderen op onze buitenschoolse opvang. Je komt langs ZieZaZo op weg naar school, ideaal te combineren. En ‘s avonds? dan kan je op één plek al je kinderen ophalen.

groepsindeling

kdv ZieZaZo Harmelen bestaat uit 2 groepen, één baby/dreumesgroep (2-26 maanden) WieWaWoezel en één peutergroep PiPaPip (22-48 maanden). Dit zijn horizontale groepen, dat wil zeggen dat de zelfde leeftijd bij elkaar zit in één groep. De groepsgrootte is per leeftijd verschillend. Elke groep heeft zijn eigen pedagogisch medewerkers en een eigen groepsruimte en eigen slaapkamers. 

De horizontale groepsindeling geeft ons de mogelijkheid een uitdagend dagprogramma gericht op de leeftijd aan te bieden. Soms gaan de peuters onder schooltijd op het buitenterrein van de bso spelen, dit vinden ze super spannend!

openingstijden

Elke maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot en met 18.30 uur staan we voor jullie klaar. 

Het kinderdagverblijf is gesloten op alle Nederlandse erkende feestdagen en
– maandag 23 september 2024 (studiedag)
– dinsdag 24 december gesloten vanaf 13:00 uur (kerstavond)
– dinsdag 31 december gesloten vanaf 13:00 uur (oudjaarsdag)
– op alle Nederlandse nationale feestdagen

GGD-inspectie

Ieder jaar inspecteert de GGD onverwacht alle kinderopvanglocaties. Nieuwsgierig naar de GGD-beoordeling van ons kinderdagverblijf? Bekijk het GGD-inspectierapport

tarieven

ZieZaZo heeft nog nooit een groep gesloten vanwege personeelstekort. Wij zorgen ervoor, dat er altijd voldoende personeel aanwezig is en je nooit onverwacht zonder opvang komt te zitten.

Bij ZieZaZo Harmelen hebben we twee horizontale groepen. De baby/dreumesgroep (0-2 jaar) en de peutergroep (2-4 jaar). Op deze manier kunnen wij de beste opvang, passend bij de leeftijd aanbieden. De groepsgroottes en de personele bezetting zijn verschillend. Bij kinderdagverblijf ZieZaZo hanteren wij daarom gestaffelde tarieven.

Kijk hier voor de opvangtarieven.

De uiteindelijke kosten van de kinderopvang hangen af van je persoonlijke situatie. Op de site van de belastingdienst kan je met een proefberekening bepalen hoeveel kinderopvangtoeslag je kunt krijgen. 

neem een kijkje bij kdv ZieZaZo Harmelen

oudercommissie

De Wet Kinderopvang verplicht de kinderopvangondernemer om een oudercommissie in te stellen. Deze wet geeft oudercommissies adviesrechten over onderwerpen als kwaliteit van de opvang, openingstijden en prijs van de opvang.

Als oudercommissie van kinderdagverblijf ZieZaZo locatie Harmelen vergaderen we ongeveer 3 keer per jaar. Is er veel te bespreken of te organiseren? Dan komen we vaker bij elkaar.

Wil je graag een vergadering bijwonen of wil je de vergaderverslagen inzien? Laat het ons dan weten!

Je kunt ons natuurlijk aanspreken op de locatie. Ook zijn we bereikbaar via ocziezazoharmelen@gmail.com.

belangrijke zaken

Voor het ingaan van de overeenkomst start de wenperiode. Ongeveer 3 weken van te voren starten we met een intake en maken we de wenafspraken. De eerste paar keer is het wennen met ouder erbij. Zodat er voldoende tijd is om goed te wennen voor kind en ouder.

Aan ieder kind wordt een mentor toegewezen. De mentor is een pedagogisch medewerker die werkt op de groep van het kind. De mentor is het aanspreekpunt voor de ouders om de ontwikkeling en het welbevinden van het kind te bespreken. 

Het informatieboekje boordevol informatie  ontvang je tijdens de rondleiding of ontvang je tijdens de intake. 

Het pedagogisch beleid in in te zien op de locatie. Vragen hierover, neem dan even contact met ons op. 

Tijdens de intake ontvang je een aantal toestemmingsformulieren. In het informatieboekje kun je hier meer informatie over lezen. 

Wij werken met een ouderportaal, super handig om de facturen en jaaropgaves in terug te vinden maar ook om dagen te ruilen of extra aan te vragen. Het ondertekenen van de overeenkomst gaat ook via het ouderportaal.  Er is ook een app applicatie ontwikkeld.

De ouderapp kunt u downloaden in de App Store of Google Play Store onder de naam KOVnet Ouderapp. Je kunt de ouderlogin ook via een onze website bezoeken deze staat rechts bovenin de header. 

Als je kind het kinderdagverblijf verlaat en naar school gaat kun je gebruik maken van onze vso en bso. Het is wel raadzaam om je kind tijdig in te schrijven voor de bso. 

Er is ook een overdracht vanuit ons naar de basisschool toe.

KOM GERUST LANGS