Contact

Veel gestelde vragen

Je kunt je vrijblijvend inschrijven bij ZieZaZo. Dan nemen wij contact met je op welke mogelijkheden er zijn.  Ook is het uiteraard mogelijk om eerst een bezoek te brengen aan de locatie naar keuze. Als er een definitief plaatsingsaanbod gedaan kan worden ontvang je deze via het ouderportaal. 

De minimale afname bij ZieZaZo is 1 dagdeel dagopvang, 1 peuterschoolochtend of  1 bso middag. Je kunt bij ons geen flexibele opvang afnemen. 

Bij de bso kan je momenteel alleen 1 middag opnemen op maandag, woensdag en vrijdag. Per dag kennen we een aantal plekken toe voor ‘1-dags kinderen’. Bij overschrijding kom je op de wachtlijst te staan. De dinsdag en donderdag kan alleen in combinatie met minimaal 1 andere middag afgenomen worden.

Je betaalt de contractuele vastgelegde uren.

Kinderdagverblijf ZieZaZo biedt dagopvang aan van 7:30u tot 18:30u. De peuterschool is geopend van 8:30u tot 13:30u. 
De bso is geopend na schooltijd tot 18:30u en tijdens vakanties van 7:30u tot 18:30u.

De wendagen worden voor start van de overeenkomst ingepland. Zodat kind en ouder goed kan wennen. Lees hier meer over op onze pedagogiek pagina.

In het tarief zit alle voeding, luiers (merk pampers) en verzorging. Uitgezonderd hierop zijn: flesvoeding en avondeten.

Via ons ouderportaal kun je extra dagen opvang aanvragen. Als de planning het toelaat wordt de aanvraag goedgekeurd. Extra dagen worden altijd in rekening gebracht.

ZieZaZo biedt de mogelijkheid om contractuele opvangdagen te ruilen. We doen dit als de groepssamenstelling het toelaat en er voldoende pedagogisch medewerkers aanwezig zijn op de groep. Meld je je kind tijdig af via de Ouder app? Dan bouw je ruiltegoed op dat je later weer kunt inzetten. Lees hier meer over de toepassing van het urenpotje.

Als je kind ziek is kan je hem / haar afmelden (ziekmelden) via ons oudersysteem KOVnet. Natuurlijk mag je ook bellen! Ziekte dagen kunnen meestal niet geruild worden, alleen ziekte dagen die 96 uur van te voren gemeld worden kunnen in het urenpotje gestopt worden. 

ZieZaZo doet haar best om iedereen van een fijn opvangplekje te voorzien. Neem even contact op voor de actuele wachtlijsten. 

Wij werken met communicatie mapjes. Hierin kun je lezen hoe het met je kind gaat en ook kun je zelf terug schrijven. Wij plakken hier ook foto’s in. 

De opvangovereenkomst kan alleen schriftelijk opgezegd worden, rekening houdend met 1 maand opzegtermijn.

Annuleren van de opvang is alleen mogelijk als de opvang nog niet gestart is. Na startdatum van het contract kan je het contract opzeggen, rekening houdend met een opzegtermijn van een maand.

Bij annulering wordt de overeenkomst onmiddellijk beëindigd, waarbij annuleringskosten van toepassing zijn. Deze kosten worden berekend op basis van de startdatum van de opvang, de datum van ontvangst van de annulering en het maandbedrag dat verschuldigd is.

Hier zijn de volgende regels van toepassing:

  • Bij annulering minder dan 1 maand voor de startdatum: annuleringskosten gelijk aan het contractueel overeengekomen maandtarief voor reguliere kinderopvang.
  • Bij annulering tussen 1 en 3 maanden voor de startdatum: €160,- aan annuleringskosten.
  • Bij annulering meer dan 3 maanden voor de startdatum: geen annuleringskosten.

Zijn er al wendagen geweest, dan worden deze in rekening gebracht. 

Afhankelijk van het moment van annuleren van een aankomende opvangovereenkomst kunnen annuleringskosten in rekening gebracht worden. Hier zijn de volgende regels van toepassing:

  1. Bij annulering minder dan 1 maand voor de startdatum: annuleringskosten gelijk aan het contractueel overeengekomen maandtarief voor reguliere kinderopvang.
  2. Bij annulering tussen 1 en 3 maanden voor de startdatum: €160,- aan annuleringskosten.
  3. Bij annulering meer dan 3 maanden voor de startdatum: geen annuleringskosten.
  4. Reeds afgenomen wendagen worden in rekening gebracht.

De ouderapp kun je downloaden in de App Store of Google Play Store onder de naam KOVnet Ouderapp. Je kunt de ouderapp ook vinden via onze website deze staat rechts bovenin de header. 

Je kunt je kind via de ouderapp of het ouderportaal afmelden. Dit wordt direct zichtbaar voor de medewerkers op locatie.

Alleen dagen die 96 uur van te voren via de ouderapp afgemeld worden kan je toevoegen in het urenpotje.

Wij zien dit als een nieuwe aanvraag. Hiertoe dient eigenlijk het bestaande contract opgezegd te worden en wij bieden een nieuw aanbod aan met de gewenste dagen.

Natuurlijk doe je dit pas als je zeker weet dat de verandering mogelijk is. Neem daarom contact met ons op zodat we dit in overleg kunnen doen.

Wij kijken graag naar de mogelijkheden hiervoor. 

Vraag niet beantwoord? Neem contact met ons op.