Contact

Veel gestelde vragen

Je kunt je vrijblijvend inschrijven bij ZieZaZo. Dan nemen wij contact met je op welke mogelijkheden er zijn.  Ook is het uiteraard mogelijk om eerst een bezoek te brengen aan de locatie naar keuze. Als er een definitief plaatsingsaanbod gedaan kan worden ontvang je deze via het ouderportaal. 

De minimale afname bij ZieZaZo is 1 dagdeel, 1 peuterschoolochtend of  1 bso middag. Je kunt bij ons geen flexibele opvang afnemen. 

Je betaald de contractuele vastgelegde uren.

Bij ZieZaZo heb je de keuze in hele dag opvang: 7:30u tot 18:30u, halve dag op woensdag en vrijdag van 7:30u tot 13:00u of 13:00u tot 18:30u. De peuterschooltijden zijn van 8:30u tot 13:30u. 

De bso is geopend na schooltijd tot 18:30u en tijdens vakanties van 7:30u tot 18:30u.

 

De wendagen worden voor start van de overeenkomst ingepland. Zodat kind en ouder goed kan wennen. Lees hier meer over op onze pedagogiek pagina.

In het tarief zit alle voeding, luiers (merk pampers) en verzorging. Uitgezonderd hierop zijn: flesvoeding en avondeten tot 2 jaar.

Via ons ouderportaal kun je extra dagen opvang aanvragen. Ook kun je daar dagen ruilen. Wij hanteren een ruiltermijn van 3 weken. Dagen kunnen niet opgespaard worden om op een later moment in te zetten.

Ziektedagen mag je ruilen. Dit kun je via het ouderportaal aanvragen. Hierbij hanteren we ook een ruiltermijn van 3 weken.

ZieZaZo doet haar best om iedereen van een fijn opvangplekje te voorzien. Neem even contact op voor de actuele wachtlijsten. 

Wij werken met communicatie mapjes. Hierin kun je lezen hoe het met je kind gaat en ook kun je zelf terug schrijven. Wij plakken hier ook foto’s in. 

De opzegtermijn bij ZieZaZo is 1 maand, per de eerste van de maand. De opzegging kan via een brief of e-mail worden gedaan.

De ouderapp kun je downloaden in de App Store of Google Play Store onder de naam KOVnet Ouderapp. Je kunt de ouderapp ook vinden via onze website deze staat rechts bovenin de header. 

Je kunt je kind via de ouderapp of het ouderportaal afmelden. Dit wordt direct zichtbaar voor de medewerkers op locatie.

Het veranderen van vaste dagen is mogelijk indien de bezetting van de groep dit toelaat.
Wij kijken graag naar de mogelijkheden hiervoor. 

Vraag niet beantwoord? Neem contact met ons op.