Inschrijven

Bij ZieZaZo kan je je vrijblijvend en kosteloos aanmelden voor een van onze opvanglocaties. Kies hieronder de opvangvorm & locatie en klik op het bijbehorende inschrijfformulier. Inschrijven kan ook wanneer je kind nog niet geboren is. 

kinderdagverblijf ZieZaZo De Meern

adres: van Lawick van Pabstlaan 1a, De Meern

peuterschool ZieZaZo De Meern

adres: van Lawick van Pabstlaan 1a, De Meern

bso ZieZaZo De Meern

adres: van Lawick van Pabstlaan 1a, De Meern

kinderdagverblijf ZieZaZo Harmelen

adres: de Uithof 1, Harmelen

VE & peuterschool ZieZaZo Harmelen

adres: de Uithof 1, Harmelen

bso ZieZaZo Harmelen

adres: de Uithof 1, Harmelen

kinderdagverblijf de vlinder

adres: Paardebloem 54, Vleuten

kinderdagverblijf 't Bootje

adres: Bovenpolder 53, De Meern

Ingeschreven en wat nu?

Na inschrijven ontvang je een inschrijfbevestiging van ons. We nemen telefonisch of per e-mail contact met jullie op. Daarin bespreken wij samen op welke dagen, per wanneer je gebruik wilt maken van de opvang. Eerst een kijkje nemen bij ons, dit kan. Maak dan een afspraak via ons contactformulier of neem contact met ons op. Bij een definitieve plaatsing start de plaatsingsprocedure. 

Plaatsingsprocedure

Na de inschrijving  ontvang je een bevestigingsmail en binnen 5 dagen de digitale offerte met ondertekenverzoek. Wanneer de plaatsingsovereenkomst digitaal is ondertekent, is de plaatsing definitief. Als laatste krijg je een e-mail met de plaats bevestiging. De plaatsingsovereenkomst is 14 dagen geldig. Daarna vervalt het aanbod.

Vaccinatie

Bij kinderopvang ZieZaZo plaatsen wij alleen kinderen die het volledige rijksvaccinatieprogramma volgen, tenzij er een aantoonbare medische reden is, waarom deze niet gevolgd kan worden. 

Wachtlijsten

Voor het merendeel van de inschrijvingen geldt dat er direct opvang geboden kan worden. Incidenteel zal dit later zijn dan gewenst. Hoeveel later dat is, is niet eenduidig aan te geven. Wel kunnen wij in de meeste gevallen tijdelijk opvang aanbieden op één van onze andere locaties of op een andere dag op een gewenste locatie. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De volgorde van de wachtlijst wordt bepaald door de datum van aanmelding. Er is een voorrangsregeling voor ouders die een tweede of daarop volgend kind aanmelden, terwijl zij al een kind bij ZieZaZo laten opvangen. Zijn er meerdere ouders die een tweede of derde kind aanmelden, dan wordt er naar de datum van aanmelding gekeken. 

De wachtlijsten voor kinderopvang en buitenschoolse opvang zijn niet aan elkaar gekoppeld.

Annuleren nog te starten opvang

Jammer dat je de opvang wil annuleren. Annuleren van de opvang is alleen mogelijk als de opvang nog niet gestart is. Na startdatum van het contract kan je het contract opzeggen, rekening houdend met een opzegtermijn van een maand.

Bij annulering wordt de overeenkomst onmiddellijk beëindigd, waarbij annuleringskosten van toepassing zijn. Deze kosten worden berekend op basis van de startdatum van de opvang, de datum van ontvangst van de annulering en het maandbedrag dat verschuldigd is.

Hier zijn de volgende regels van toepassing:

  • Bij annulering minder dan 1 maand voor de startdatum: annuleringskosten gelijk aan het contractueel overeengekomen maandtarief voor reguliere kinderopvang.
  • Bij annulering tussen 1 en 3 maanden voor de startdatum: €160,- aan annuleringskosten.
  • Bij annulering meer dan 3 maanden voor de startdatum: geen annuleringskosten.
  • Reeds afgenomen wendagen worden in rekening gebracht. 

Opzeggen

De opvangovereenkomst kan alleen schriftelijk opgezegd worden, rekening houdend met 1 maand opzegtermijn.