locatie bso ZieZaZo Harmelen

Welkom bij bso ZieZaZo Harmelen

In een groene omgeving, dicht bij de basisscholen, naast zwembad H2O ligt onze buitenschoolse opvang op een groot terrein. We boffen met deze plek. 

Ons pand is ruim met lichte lokalen. Wij houden de bso-groepen relatief klein, zodat de kinderen na schooltijd de ruimte hebben om lekker te kunnen spelen, maar ook tot rust kunnen komen.  

Het is altijd een feest om erop uit te gaan. Dit doen we lopend naar de speeltuin of we gaan op pad met de bakfiets. En alleen al de bakfiets geeft dikke pret. Maar we hoeven niet weg, want de bso heeft zelf een enorme buitenruimte, waar volop gespeeld kan worden. Heerlijk rollebollen of voetballen op het grasveld, of fietsen over de verharde weg. We hebben zelfs (stunt)steps met een heus parcours waar ze zich graag aan wagen, en dit zijn pas een paar voorbeelden…….

Naast de kleine groepen en rust, onderscheiden wij ons door de groepsinrichtingen en het verrassende speelgoed, dat regelmatig aangevuld en vernieuwd wordt. Ook op dat gebied blijven we de kinderen uitdagen.

Zelf zijn we ook nooit uitgeleerd. Kwaliteit vinden we belangrijk en we blijven onze medewerkers op allerlei gebieden scholen. Op deze locatie zijn twee pedagogisch coaches werkzaam. Zij ondersteunen niet alleen de pedagogisch medewerkers, maar verzorgen ook opleidingen en “trainen on the job”. 

Bso Harmelen ligt op het zelfde terrein als zwembad H2O, hierdoor is het heel gemakkelijk om zwemles te combineren met de buitenschoolse opvang. Wij brengen ze naar de zwemles toe en halen ze ook weer op, ideaal en super leuk om samen met je bso-vriendjes en vriendinnetjes de zwemles te hebben.

ons adres

“Alle opvang onder één dak.”

Deze locatie huisvest naast de buitenschoolse opvang ook de peuterschool en het kinderdagverblijf. Wel zo handig voor ouders met óók kinderen op het kinderdagverblijf. Je komt langs ZieZaZo op weg naar school, ideaal te combineren. En ‘s avonds? dan kan je op één plek al je kinderen ophalen.

groepsindeling

bso ZieZaZo Harmelen werkt met 2 kleine groepen, CiCaCool & GiGaGaaf. Deze groepen bestaan elk uit ca 10 kinderen. Elke groep heeft een eigen “juf”en een eigen groepsruimte. De bso beschikt over een knutselruimte waar ze heerlijk creatief hun gang kunnen gaan. De groepsindeling is op leeftijd.

openingstijden

Elke maandag tot en met vrijdag van 7:30- 18.30 uur staan wij voor jullie klaar. Tijdens schoolvakanties en school-studiedagen zijn wij de hele dag voor jullie geopend. Tijdens de schoolweken komen veel kinderen naar de voorschoolse opvang. Om 7:30 uur komen ze ontbijten en even relaxen / spelen. Wij brengen jullie iets voor  8:30 uur naar school, zodat jullie daar op tijd zijn. Na school halen wij jullie weer op en tot 18:30 kunnen jullie bij ons spelen en plezier maken.

zwemles

Het is mogelijk om bso & zwemles te combineren. Super leuk om je zwemles samen met je bso-vrienden te hebben en ook zo gemakkelijk voor ouders. Wij brengen ze naar de zwemles toe en halen ze ook weer op, ideaal dus.

Het blijven echter wel 2 losse dingen. De zwemles moet je als ouder wel zelf met zwembad H2O regelen, dat kunnen wij helaas niet voor jullie doen.

GGD-inspectie

Ieder jaar inspecteert de GGD onverwacht alle kinderopvanglocaties. Nieuwsgierig naar de GGD-beoordeling van onze bso? Bekijk het GGD-inspectierapport

tarieven

De uiteindelijke kosten van de kinderopvang hangen af van je persoonlijke situatie. Met onze handige rekentool kan je een indicatie krijgen van wat je per maand gaat betalen en wat je eventueel terugkrijgt van de belastingdienst.

neem een kijkje bij bso ZieZaZo Harmelen

oudercommissie

De Wet Kinderopvang verplicht de kinderopvangondernemer om een oudercommissie in te stellen. Deze wet geeft oudercommissies adviesrechten over onderwerpen als kwaliteit van de opvang, openingstijden en prijs van de opvang.

Als oudercommissie van kinderdagverblijf ZieZaZo locatie Harmelen vergaderen we ongeveer 3 keer per jaar. Is er veel te bespreken of te organiseren? Dan komen we vaker bij elkaar.

Wil je graag een vergadering bijwonen of wil je de vergaderverslagen inzien? Laat het ons dan weten!

Je kunt ons natuurlijk aanspreken op de bso. Ook zijn we bereikbaar via ocziezazoharmelen@gmail.com.

belangrijke zaken

Voor het ingaan van de overeenkomst start de wenperiode. Ongeveer 3 weken van te voren starten we met een intake en maken we de wenafspraken. De eerste wennen keer is het wennen  samen met de ouder.

Wij halen kinderen op bij de scholen in Harmelen. De Notenbalk, De Fontein, de Horizon en de Bavoschool. 

Het informatieboekje boordevol informatie  ontvang je tijdens de rondleiding of ontvang je tijdens de intake. 

Het pedagogisch beleid in in te zien op de locatie. Vragen hierover, neem dan even contact met ons op. 

Tijdens de intake ontvang je een aantal toestemmingsformulieren. In het informatieboekje kun je hier meer informatie over lezen. 

Wij werken met een ouderportaal, super handig om de facturen en jaaropgaves in terug te vinden maar ook om dagen te ruilen of extra aan te vragen. Het ondertekenen van de overeenkomst gaat ook via het ouderportaal.  Er is ook een app applicatie ontwikkeld.

De ouderapp kunt u downloaden in de App Store of Google Play Store onder de naam KOVnet Ouderapp. Je kunt de ouderlogin ook via een onze website bezoeken deze staat rechts bovenin de header. 

ZieZaZo Harmelen is  gesloten tijdens de nationale feestdagen. 

De betaling van zwemlessen en de bso staat los van elkaar. Je kunt de zwemlessen betalen via het zwembad. Wij doen alleen de breng- en haal service.

Aan ieder kind wordt een mentor toegewezen. De mentor is een pedagogisch medewerker die werkt op de groep van het kind. De mentor is het aanspreekpunt voor de ouders om de ontwikkeling en het welbevinden van het kind te bespreken. In de buitenschoolse opvang is de mentor ook het aanspreekpunt voor het kind.

KOM GERUST LANGS