Kom werken kinderopvang ZieZaZo

27-36 uur (3-4 dagen)

0-12 jarige

De Meern

Ben jij een gedreven en liefdevolle pedagogisch medewerker die een passie heeft voor het werken met kinderen? Wil jij jouw werkzaamheden laten inspireren door de Emmi Pikler benadering en vind je een respectvolle en autonome ontwikkeling bij kinderen belangrijk? Dan willen wij graag met jou kennismaken!

Onze locatie bestaat uit horizontale groepen. Hierbij is er voor ieder een doelgroep die bij jouw wensen aansluit. Vind jij het geweldig om de hele dag de ontwikkeling van de 0-1 jarige kinderen te observeren en ze daarbij te stimuleren? Vind jij het een uitdaging om de 1-2 jarige taalvaardig te stimuleren en hen steeds grotere stappen in hun ontwikkeling te zien maken? Vind jij het prachtig om met de 2-3 jarige samen te ontdekken, bouwen en buiten te rennen? Vind jij het interessant om met 3-4 jarige voorbereidend te werk te gaan, om er voor te zorgen dat de overgang naar school zo soepel mogelijk verloopt? Of zie jij juist een uitdaging in een combi groep, waarbij je in de ochtend op onze peuterschool werkt en in de middag de kinderen uit school haalt voor de BSO.

Laat vooral in je reactie weten waar jouw voorkeur naar uit gaat en dan gaan wij kijken naar een passende plek voor jou.

Geen ervaring of afgeronde opleiding? Geen probleem! Ook de combinatie van werken en leren is hier mogelijk

Bij ZieZaZo houden wij veel rekening met wensen van medewerkers, dat zorgt voor een goed balans tussen werk en privé.

Werken bij ZieZaZo betekent:

  • Werken in een gezellig en hecht team
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • De Emmi Pikler Visie staat centraal
  • Eigen ideeen en inbreng zijn altijd welkom
  • veel ruimte voor ontwikkeling en doorgroeien
  • een tweede thuis voor kinderen én medewerkers
  • combinatie van werken en leren is mogelijk