2 nieuwe groepen

nieuwe groepen bij kdv ZieZaZo

Ook bij ZieZaZo hebben we het afgelopen jaar helaas niet alle kinderen kunnen plaatsen in ons kinderdagverblijf. Onze wachtlijst zien we gestaag groeien. Wij hebben in De Meern de mogelijkheid om de opvangcapaciteit te vergroten. Dit gaan wij doen om onze bestaande en nieuwe ouders én kinderen beter te kunnen helpen. Alle faciliteiten, zoals de gymzaal, de speelhal beneden, de grote speelhal boven en een atelierhoek blijven natuurlijk behouden, net als de reeds bestaande grote opvangruimtes.

Per direct start er een nieuwe peuterschoolgroep, hierdoor kunnen 8 extra peuters per dag opgevangen worden. Vanaf 2 jaar ben je hier welkom.

Januari 2023 start een nieuwe dagopvanggroep MiMaMix. In deze groep worden maximaal 12 kinderen opgevangen in de leeftijd 12 maanden – 28 maanden. Door de start van deze MiMaMixgroep komen er ook in de 4 reeds bestaande baby-, dreumes-, peuter- en kleutergroepen extra opvangplekken vrij.

Wil je gebruik maken van een van beide mogelijkheden? schrijf je dan in.

Mocht je vragen hebben of wil je meer informatie? Mail ons dan kdv@ziezazo.com.

We zien je graag bij ZieZaZo!

 

 

 

 

andere posts van kdv ZieZaZo De Meern

Zo maar starten bij ZieZaZo kan niet. Zowel kind als ouders moeten natuurlijk eerst wennen en daar nemen wij de tijd voor!

Wennen bij ZieZaZo

Wij wisten het al langer! Maar een groep onderzoekers van de Universiteit Leiden en Tilburg heeft nu wetenschappelijk aangetoond dat wennen heel belangrijk is voor

Read More »