Kom werken op de dreumesgroep bij ZieZaZo Kinderopvang

27-36 uur (3-4 dagen)

dreumesgroep (1-jarige)

De Meern

Over het werk

Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt bij kinderopvang ZieZaZo!

Jouw liefde voor de kinderen en passie voor het vak maken jouw baan in de kinderopvang iedere dag weer de moeite waard. Als pedagogisch medewerker krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met je collega’s opvang te bieden aan dreumesen van 1 tot 2 jaar. Als het vaste gezicht op de dreumesgroep bied jij samen met je collega’s de kinderen een liefdevolle en vertrouwde, maar vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Je zorgt voor veiligheid, geborgenheid en speelt in op de individuele behoeftes, hierbij laten wij ons inspireren door de pedagoog Emmi Pikler. Tussen de slaapjes door geef je een fles, bied je fruit, brood of groente aan of lees je een boekje voor en leer je hen de wereld om hen heen te ontdekken. Je voelt je verbonden met de kinderen, hun ouders en collega’s en staat voor de kwaliteit van onze opvang. Samen met je collega’s creëer je op de groep een klimaat van rust, ruimte en aandacht.

Elke maand word er een nieuw thema aangeboden, hierbij wordt er gekeken naar de behoeften van de kinderen en medewerkers en mogen jullie zelf een thema opzetten/ uitzoeken. Deze kan je geheel laten aansluiten op de doelgroep van de 1 jarige, waardoor de activiteiten perfect aansluiten op de behoeftes van de kinderen. Doordat je hier zelf de vrijheid in krijgt, zorgt het er ook voor dat je een thema kiest waar jij zelf ook graag enthousiast mee aan de slag wil gaan.

Uiteraard vinden wij het ook erg belangrijk om met de kinderen naar buiten te gaan, spelen op het plein een wandeling met de wagen naar de supermarkt of een kleine wandeling in de buurt.

Genoeg activiteiten om de dag voorbij te zien vliegen en vrolijke kinderen weer mee te mogen geven na een zeer voldane dag bij ons op het kinderdagverblijf.

Wij bieden jou

Een uitdagende functie, waarbij je je eigen talenten kunt inzetten en veel ruimte krijgt voor eigen inbreng. Jouw ideeën en nieuwe initiatieven worden erg gewaardeerd! Je komt te werken in een gezellige en sfeervolle werkomgeving met enthousiaste collega’s en krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Je ontvangt een contract voor 36 uur voor 12 maanden waarbij de beschikbaarheid op de woensdagen en vrijdagen een pré is. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Kinderopvang schaal 6 min €2.539 max €3.489

Daar bovenop krijg je 8% vakantietoeslag, en 4% eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je pensioen, korting op de zorgverzekering.

We vinden het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Daarbij worden jullie ondersteund door een pedagogische coach die er zowel voor het personeel, de groep als de kinderen is en elke dag aanspreekbaar is voor vragen, observaties of even mee kan kijken/ denken per situatie.

Over jouw kwaliteiten

Je bent gepassioneerd, bevlogen, zeer betrokken en enthousiaste medewerker die vanuit haar hart graag de kinderen een goede start in onze samenleving wil geven. Jij legt de basis in het leven van de allerjongste kinderen bij ons op het kinderdagverblijf. Daarnaast denk je in oplossingen en weet van aanpakken. Je bent in het bezit van een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en je neemt graag zelf het initiatief om leuke activiteiten te bedenken en te organiseren. Een proactieve, open en flexibele werkhouding is dan ook een must, evenals goede en representatieve communicatieve vaardigheden. Verder heb je een afgeronde en gekwalificeerde opleiding MBO 3-4 om te kunnen werken in de kinderopvang en ben je in het bezit van een certificaat babyspecialist of bereid deze te behalen.

Over kinderopvang ZieZaZo

Een tweede thuis bij ZieZaZo, ZieZaZo is een kleinschalige kinderopvangorganisatie met veel persoonlijk contact. Wij bieden meer dan alleen opvang, verzorging en vermaak. In een vertrouwde, veilige en liefdevolle omgeving, geven wij kinderen de rust en ruimte om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Wij werken met een doordacht hoogwaardig pedagogisch programma, wat kinderen uitdaagt, stimuleert, maar ook vertrouwen en veiligheid geeft. Door onze groepskleinschaligheid kunnen onze pedagogisch medewerkers veel individuele aandacht aan de kinderen geven. Zo werken wij samen met ouders aan de opvoeding, ontwikkeling en begeleiding van onze kinderen. Ons streven is om een tweede thuis te zijn, waar zowel kinderen als ouders graag heen gaan.

Ben jij de dreumesmedewerker die wij zoeken?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je ons leuke team versterken? Neem contact op met Dorinda 030-6666447. Stuur je motivatie en cv naar kdv@ziezazo.com. Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

 

Dankzij onze diepgaande aandacht voor ieder kind en de Emmi Piklerbenadering maken wij écht het verschil in de ontwikkeling.

Werken bij ZieZaZo betekent:

  • werken in een gezellig en hecht team
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • de Emmi Pikler visie staat centraal
  • eigen ideeën en inbreng zijn altijd welkom
  • veel ruimte voor ontwikkeling en doorgroeien
  • een tweede thuis voor kinderen én medewerkers
  • combinatie van werken en leren is mogelijk