Kom werken in ons ZieZaZo managementteam!

27-36 uur (3-4 dagen)

Locatiemanager

De Meern

Enthousiaste locatiemanager gezocht!

Voor onze kinderopvanglocatie ZieZaZo in De Meern zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren locatiemanager.

Gedurende een dag komt er van alles op je pad. Eén van je medewerkers komt met een vraag over ondersteunend feedback geven aan een collega of over het goed inrichten van een uitdagende speel- en leerruimte, een ouder belt over een factuur en een nieuwe klant wil graag een rondleiding op de locatie. Daarnaast begeleid je het team in pedagogisch opzicht waarbij je je laat inspireren door de zienswijze van Emmi Pikler, hierbij word je ondersteunt door onze pedagogisch coach, werk je nauw samen met een planner om de kind-, personeelsplanning efficiënt in te delen en bied je goede kwaliteit door het faciliteren van professionele speelruimtes. Kortom, ontzettend dynamisch en divers. Wij zijn op zoek naar een locatiemanager die dit als een echte uitdaging ziet.

Wees welkom bij ZieZaZo De Meern

Onze locatie is gevestigd midden in de wijk Veldhuizen tussen de basisscholen. Onze locatie bestaat uit vijf horizontale groepen kinderdagverblijf; een babygroep, twee dreumesgroepen, één 2+-groep en één 3+-groep, maar ook hebben wij een peuterschool en vijf bso-groepen.

Je wordt onderdeel van ons kleine managementteam. Hierin werken wij nauw samen met elkaar. De lijntjes zijn kort. Vertrouwen en respect vinden wij heel belangrijk. Wij geven elkaar de ruimte om te groeien en ondersteunen elkaar waar mogelijk. Alle teamleden weten wat zijn of haar verantwoordelijkheden zijn. Samen zorgen wij ervoor dat gestelde doelen van de organisatiestrategie gehaald worden.

Wij bieden jou

Een uitdagende functie, waarbij je je eigen kwaliteiten kunt inzetten en veel ruimte krijgt voor eigen inbreng. Jouw ideeën en nieuwe initiatieven worden erg gewaardeerd! Je komt te werken in een gezellige en sfeervolle werkomgeving met enthousiaste collega’s en krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Je ontvangt een contract voor 27-36 uur voor 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.  Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Kinderopvang schaal 9 min € 3399,- en max € 4635,- gebaseerd op een 36-urige werkweek.

Daar bovenop krijg je 8% vakantietoeslag, 4% eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je pensioen, korting op de zorgverzekering. We vinden het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen. Nauw betrokkenheid bij het werk word zeer op prijs gesteld, daarom zijn wij op zoek naar iemand binnen een straal van 15-25 km van het werk, reiskosten vergoeding 21 cent per kilometer. Goede faciliteiten behoren bij deze functie, je zult een telefoon en laptop krijgen waarmee je al je werkzaamheden kan uitvoeren.

Over jouw kwaliteiten

Je bent positief ingesteld, zeer betrokken, denkt in oplossingen en weet van aanpakken. Je bent in staat om duidelijke beslissingen te nemen en houdt van duidelijke communicatie. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, een proactieve, open en flexibele werkhouding is dan ook een must. Je bent in staat medewerkers mee te nemen in de visie van ZieZaZo.

Verder heb je een afgeronde en gekwalificeerde HBO opleiding en ben je een aantal jaar werkzaam als locatiemanager in de kinderopvang en bezit je goede en representatieve communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als Engels.

Ben je enthousiast en energiek en weet je dit over te brengen op je collega’s dan ben jij die gedreven locatie manager die wij zoeken?!

Kom ons managementteam versterken! Neem contact op met Dorinda 030-6666447 en stuur je motivatie en cv naar kdv@ziezazo.com. En dan drinken wij binnenkort een kopje koffie (thee mag ook).

 

Het leidinggeven aan dit team is iedere dag een feestje!

Werken bij ZieZaZo betekent:

  • Werken in een gezellig en hecht team
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • De Emmi Pikler Visie staat centraal
  • Eigen ideeen en inbreng zijn altijd welkom
  • veel ruimte voor ontwikkeling en doorgroeien
  • een tweede thuis voor kinderen én medewerkers
  • combinatie van werken en leren is mogelijk